Hoe ver staat onze funding?

Vlinks krijgt geen subsidies van de overheid en draait volledig op vrijwilligers. Daarom vragen wij graag uw hulp om een financiële bijdrage op de Triodos-rekening van Vlinks te storten.

Giften aan Vlinks worden erg geapprecieerd op het Triodos-bankrekeningnummer BE83 5230 8076 5915 ‏ (BIC-code: TRIOBEBB).

De giften zullen worden gebruikt voor de algemene werking van Vlinks. Omdat Vlinks een feitelijke vereniging is kunnen wij geen fiscale attesten afleveren. Giften zijn in geen geval terugvorderbaar.

Vlinks kiest voor Triodos Bank omdat zij enkel activiteiten financieren die bijdragen aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Dit doen ze door geld aan ondernemers te lenen die zich inzetten voor bijvoorbeeld biologisch voedsel, duurzame energieopwekking of waardige zorg voor ouderen. Triodos Bank investeert het geld van haar spaarders niet in complexe financiële producten en financiert uitsluitend ondernemers en organisaties die ze zelf kennen, in de reële economie.